Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Sokeri 122g496kcal0g121.9g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu67g241kcal8g47.6g1.4g0g
Vadelma 313g129kcal3.1g12.8g2.5g11.6g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl125g451kcal2.5g3.4g47.6g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g3193kcal71g387.4g139g23.2g
Valittu annoskoko810g1596kcal35.5g193.7g69.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna405g798kcal17.8g96.9g34.8g5.8g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846