Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 199g284kcal24.9g0.6g20.4g0g
Perunajauhot,rainbow181g586kcal0.2g146.6g0.2g2.5g
Sokeri 154g624kcal0g153.7g0g0g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Mansikka 107g50kcal0.5g8.9g0.2g2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g53g208kcal0g52.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 107g44kcal1.1g4.4g0.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g3607kcal53.8g736g43.4g16.8g
Valittu annoskoko810g1804kcal26.9g368g21.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna405g902kcal13.5g184g10.9g4.2g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386