Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g338g1856kcal3.4g3.4g202.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten203g668kcal47.6g91.1g42.5g22.3g
Canderel makeutusjauhe45g173kcal1.3g41.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g6880kcal113.6g286.4g647.6g44.6g
Valittu annoskoko810g3440kcal56.8g143.2g323.8g22.3g
Annoskoko puolitettuna405g1720kcal28.4g71.6g161.9g11.2g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655