Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 246g351kcal30.8g0.7g25.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 67g40kcal6.6g2g0.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl299g1099kcal86.6g0g83.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g119g717kcal25.1g7.9g64.5g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g22g7.2kcal0g0g0g17.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)34g86kcal5.6g11.5g2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g4678kcal311.8g61.2g351.4g56.2g
Valittu annoskoko810g2339kcal155.9g30.6g175.7g28.1g
Annoskoko puolitettuna405g1170kcal78g15.3g87.9g14.1g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488