Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali448g95kcal5.4g15.2g0.9g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g224g63kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g682kcal16.4g77.6g33.2g33.8g
Valittu annoskoko810g341kcal8.2g38.8g16.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna405g170kcal4.1g19.4g8.3g8.5g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118