Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g258g240kcal2.6g56.8g2.6g2.6g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g28g8.4kcal0.2g3.1g0.1g0.8g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g224g651kcal14.4g24.2g56.1g0.4g
Liivatelehti, gelatiini7.9g27kcal6.7g0g0g0g
Valkuainen (100g)28g12kcal2.7g0.4g0g0g
Sokeri95g387kcal0g95.3g0g0g
Keksi, kaurakeksi 140g635kcal8.8g84.4g28g4.7g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g4327kcal71.4g528.6g219.2g17g
Valittu annoskoko810g2164kcal35.7g264.3g109.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna405g1082kcal17.9g132.2g54.8g4.3g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891