Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 750g289kcal1.2g61.2g0.7g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1303kcal3.8g165.2g62g22.4g
Valittu annoskoko810g651kcal1.9g82.6g31g11.2g
Annoskoko puolitettuna405g326kcal1g41.3g15.5g5.6g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339