Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi215g969kcal14g129.2g45.2g6.7g
Voi, 1 tl, 5 g45g327kcal0.4g0.4g35.9g0g
Mascarpone (250g)224g1171kcal10.1g10.1g121.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl179g610kcal3.6g5.4g62.8g0g
Baileys, Irish Cream, Original90g314kcal2.9g17.9g14.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g16g53kcal1.2g8.7g1.1g0.4g
Liivate 40g141kcal34.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g7168kcal133.6g343.4g560.4g14.2g
Valittu annoskoko810g3584kcal66.8g171.7g280.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna405g1792kcal33.4g85.9g140.1g3.6g
Arvot/100g100g442kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242