Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g250g550kcal27.5g22.5g40g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g312g109kcal5g21.5g0.3g4.4g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 44g21kcal0.5g4.1g0.1g0.7g
Suolapähkinä 1.2g7.4kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1587kcal67.8g105.2g101g11.8g
Valittu annoskoko810g793kcal33.9g52.6g50.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna405g397kcal17g26.3g25.3g3g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125