Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g225g281kcal47.3g0g10.1g0g
Pekoni (Dulano)53g134kcal9.4g1.7g10g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Palsternakka 150g95kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1252kcal118.6g55.4g57g19.2g
Valittu annoskoko810g626kcal59.3g27.7g28.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna405g313kcal29.7g13.9g14.3g4.8g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067