Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka23g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g259g251kcal18.1g33.6g1.3g15g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)281g84kcal2.8g16.9g0.6g2.8g
Makaroni, pasta 84g276kcal8.6g56g0.9g2.8g
Pinaatti 28g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1587kcal63.2g227.6g37.6g47.6g
Valittu annoskoko810g793kcal31.6g113.8g18.8g23.8g
Annoskoko puolitettuna405g397kcal15.8g56.9g9.4g11.9g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284