Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä333g366kcal26g59.9g1.7g26.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Palsternakka 83g53kcal0.4g9.8g0.3g3.7g
Korppujauho 42g152kcal4.4g31.2g0.4g2.2g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki83g71kcal1.2g3.7g5.8g0.2g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1938kcal78.8g231.4g73g74.2g
Valittu annoskoko810g969kcal39.4g115.7g36.5g37.1g
Annoskoko puolitettuna405g485kcal19.7g57.9g18.3g18.6g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174