Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 63g445kcal0.5g0.3g50.1g0g
Sokeri64g259kcal0g63.8g0g0g
Kaurahiutale 80g300kcal11.6g45.7g5.8g8g
Kaurajauho 28g103kcal4g15.7g2g2.8g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 50g19kcal0.5g3g0.5g0.3g
Vanilla vaniljakastike gogreen200g421kcal1g42.1g28g1g
Banaani, kuorittu 175g153kcal1.9g32.1g0.7g3.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 150g111kcal1.1g23.3g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g3621kcal41.2g452g175.4g34g
Valittu annoskoko810g1810kcal20.6g226g87.7g17g
Annoskoko puolitettuna405g905kcal10.3g113g43.9g8.5g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343