BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu1400g924kcal28g196g0g35g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1800g625kcal82.4g34.7g5.4g44.6g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g833g2333kcal158.3g0g183.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g7794kcal537.8g463.6g377.4g159.4g
Valittu annoskoko8100g3897kcal268.9g231.8g188.7g79.7g
Annoskoko puolitettuna4050g1948kcal134.5g115.9g94.4g39.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583