Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore900g90kcal9.9g7.2g1.8g9g
Kirsikkatomaatti, 50g960g192kcal5.8g36.5g2.9g0g
Kurkku 720g79kcal4g10.1g0.7g5g
Sipuli 660g200kcal8.3g31.7g1.3g11.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1380g2484kcal317.4g0g110.4g0g
Kananmuna, keitetty 1980g2825kcal247.5g5.9g202.9g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g1500g3750kcal270g22.5g285g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g19238kcal1725.8g227.8g1210g50.4g
Valittu annoskoko8100g9619kcal862.9g113.9g605g25.2g
Annoskoko puolitettuna4050g4810kcal431.5g57g302.5g12.6g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804