Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria3200g6400kcal281.6g320g448g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix720g360kcal10.8g72g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g360g3240kcal0g0g360g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g21336kcal628.8g1050.2g1628.8g26.2g
Valittu annoskoko8100g10668kcal314.4g525.1g814.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna4050g5334kcal157.2g262.6g407.2g6.6g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823