Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kukkakaali 1439g346kcal26g31.7g4.3g33.1g
Pinaatti 450g60kcal7.3g1.8g1.3g5.8g
Paprika keskiarvo 360g103kcal3.4g15.4g1.4g6.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)540g59kcal5.9g5.9g1.1g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g719g201kcal4.3g42.8g1.4g18g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1439g292kcal8.6g54.7g4.3g20.1g
Vesi, vesijohtovesi 2877g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Persilja 14g3.9kcal0.2g0.2g0g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton54g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g2311kcal121g333.4g28.8g188.4g
Valittu annoskoko8100g1156kcal60.5g166.7g14.4g94.2g
Annoskoko puolitettuna4050g578kcal30.3g83.4g7.2g47.1g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795