Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g2404g2163kcal36.1g144.2g156.2g48.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g2404g1082kcal36.1g180.3g24g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1803g2073kcal288.4g34.3g90.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1502g1652kcal345.5g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16224g13941kcal1412.2g717.6g594.6g96.2g
Valittu annoskoko8112g6970kcal706.1g358.8g297.3g48.1g
Annoskoko puolitettuna4056g3485kcal353.1g179.4g148.7g24.1g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961