Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g798g5827kcal8g8g638.6g0g
Sokeri 679g2754kcal0g677.8g0g0g
Muna, annos 60g718g629kcal54.3g6g43.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 778g2670kcal79.3g544.8g9.3g27.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3193g1136kcal5.1g227g2.9g63.9g
Voi, 1 tl, 5 g240g1748kcal2.4g2.4g191.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 479g1426kcal88.9g12g114.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g1197g4789kcal0g1197.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16224g42201kcal476g5409.8g2001.6g182.2g
Valittu annoskoko8112g21101kcal238g2704.9g1000.8g91.1g
Annoskoko puolitettuna4056g10550kcal119g1352.5g500.4g45.6g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107