Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g1920g269kcal35.3g13.4g7.7g38.4g
Mango (tuore)1600g1072kcal8g244.8g4.8g33.6g
Avokado, kuorittu, kivetön 1920g3805kcal50.5g14.8g372.5g128.6g
Verigreippi, annos 250g1600g832kcal14.4g209.6g3.2g32g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g800g7200kcal0g0g800g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g240g242kcal0g50.4g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g16g37kcal1.7g6.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16224g26914kcal219.8g1078.2g2377.4g465.2g
Valittu annoskoko8112g13457kcal109.9g539.1g1188.7g232.6g
Annoskoko puolitettuna4056g6729kcal55g269.6g594.4g116.3g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037