Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 510g1746kcal30.9g385.6g3.6g11.7g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16228g14486kcal732g1199.8g708.2g198.8g
Valittu annoskoko8114g7243kcal366g599.9g354.1g99.4g
Annoskoko puolitettuna4057g3622kcal183g300g177.1g49.7g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308753