Punainen linssikeitto

Hienonna sipuli (2 kpl) ja valkosipulinkynnet (2 kpl).

Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi.

Kuullota sipulit ja paprika öljyssä (2 rkl) Lisää joukkoon vesi (1 l), liemikuutiot (2 kpl) ja huuhdotut linssit (3 dl) Keitä noin 20 min., kunnes linssit ovat kypsiä.

Lisää tomaattimurska (1 tlk) ja mausteet.

Soseuta vähän, kuumenna ja tarkista maku.

Vinkki! Lisää pari nokaretta sulatejuustoa.

Makean chilikastikkeen voit korvata chilijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green100g325kcal24g49g1g12g
Sipuli 44g13kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Paprika vihreä 68g15kcal0.6g1.7g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.8g1.9kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska 160g47kcal0.9g8.5g0.3g3g
Soijakastike 7.2g4.3kcal0.4g0.7g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g16g30kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g1097kcal53.6g140g27.2g34.2g
Valittu annoskoko812g548kcal26.8g70g13.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna406g274kcal13.4g35g6.8g8.6g
Arvot/100g100g68kcal3.3g8.6g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363614