Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g611g147kcal7.3g20.8g1.2g12.8g
Oliiviöljy 47g417kcal0g0g47.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original35g24kcal1.4g2.8g1g1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)35g7kcal0g2.3g0g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g1235kcal20.8g58.6g98.8g28.4g
Valittu annoskoko812g618kcal10.4g29.3g49.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna406g309kcal5.2g14.7g24.7g7.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318