Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu105g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sokeri 117g475kcal0g116.9g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste117g866kcal0g0g95.9g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g35g119kcal4.6g23.7g0.6g1.9g
Tattarijauho, Myllynparas234g796kcal30.4g158g4g12.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Rice Dream, riisimaito59g28kcal0.1g5.5g0.6g0.1g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g132g45kcal0.7g8.4g0.8g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g4989kcal95.8g641.4g222.8g37.4g
Valittu annoskoko812g2495kcal47.9g320.7g111.4g18.7g
Annoskoko puolitettuna406g1247kcal24g160.4g55.7g9.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915