Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g176g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g555kcal16.5g113.2g1.9g5.7g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%84g186kcal2.5g4.2g16.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 70g32kcal2.1g3.4g1.1g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g21g154kcal0.2g0.2g16.9g0g
Mansikkahillo 176g398kcal1g94.8g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g3179kcal64.8g507.6g89.8g14.6g
Valittu annoskoko812g1590kcal32.4g253.8g44.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna406g795kcal16.2g126.9g22.5g3.7g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262