Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli100g180kcal8.5g2.2g15g0g
Ketsuppi, Felix27g24kcal0.3g5.7g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Persilja5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g1428kcal92.2g37g101.6g0.8g
Valittu annoskoko812g714kcal46.1g18.5g50.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna406g357kcal23.1g9.3g25.4g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674