Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha267g480kcal48g0g32g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto55g153kcal10.4g0g12g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka33g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Chili paprika punainen2.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)333g100kcal3.3g13.3g1.3g0.7g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g37g132kcal10.3g0.7g9.9g0g
Ketsuppi, Pirkka20g21kcal0.2g5g0g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g13g29kcal0.8g3.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g2000kcal148.6g53.4g127g4.6g
Valittu annoskoko812g1000kcal74.3g26.7g63.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna406g500kcal37.2g13.4g31.8g1.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716