Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana525g903kcal94g2.6g57.7g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g53g163kcal0g40.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g53g205kcal0.1g50.9g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g53g175kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)53g43kcal5g5.8g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)5.2g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu5.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paprikajauhe 1.4g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz26g27kcal0.2g6.3g0g0.3g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g26g59kcal1.5g6.7g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g3193kcal204g232g122g2.2g
Valittu annoskoko812g1597kcal102g116g61g1.1g
Annoskoko puolitettuna406g798kcal51g58g30.5g0.6g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727