Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 58g9kcal1.2g0.2g0.2g0.9g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g18g19kcal0.2g4.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)233g187kcal38.7g0g2.3g0g
Soijakastike 7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl146g175kcal5g5.2g14.6g0g
Tomaatti 76g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g978kcal97.8g51.6g36.4g14g
Valittu annoskoko812g489kcal48.9g25.8g18.2g7g
Annoskoko puolitettuna406g245kcal24.5g12.9g9.1g3.5g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239