Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)281g84kcal2.8g16.9g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light56g101kcal4.7g2.1g8.4g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g754kcal23.8g82g36.4g9.2g
Valittu annoskoko812g377kcal11.9g41g18.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna406g189kcal6g20.5g9.1g2.3g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323