Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras188g600kcal25.9g108.8g6g15.4g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)120g132kcal30g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g89g24kcal1.2g4.2g0.2g1.5g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g11g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g188g113kcal3.8g15.9g3.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)188g113kcal1.9g8.4g7.5g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g2071kcal130.2g293g38.6g35.4g
Valittu annoskoko812g1036kcal65.1g146.5g19.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna406g518kcal32.6g73.3g9.7g8.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964