Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 400g179kcal0.8g37.7g0.4g7.2g
Sokeri85g345kcal0g84.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g250g900kcal36g147.2g17.5g23.5g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g5g13kcal0.2g4g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1625g3604kcal75g548.6g116.2g66.8g
Valittu annoskoko813g1802kcal37.5g274.3g58.1g33.4g
Annoskoko puolitettuna406g901kcal18.8g137.2g29.1g16.7g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.8g7.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248