Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 292g935kcal78.1g0g69.8g0g
Maissi jyvät 333g479kcal9.4g85.3g8g12.3g
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1625g3220kcal199.8g176.8g184.8g26.4g
Valittu annoskoko813g1610kcal99.9g88.4g92.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna406g805kcal50g44.2g46.2g6.6g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729