Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 4207g3529kcal767.8g0g46.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g281g180kcal9.8g0.6g70.1g0g
Rypsiöljy 210g1860kcal0g0g210.4g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)701g2244kcal259.4g0.1g133.2g0g
Korppujauho 281g1027kcal29.4g210.1g2.9g14.9g
Maitojauhe rasvaton 210g748kcal68.2g111.3g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2104g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g19176kcal2269.2g644.2g930g29.8g
Valittu annoskoko8120g9588kcal1134.6g322.1g465g14.9g
Annoskoko puolitettuna4060g4794kcal567.3g161.1g232.5g7.5g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171