Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 2448g1674kcal353.5g0g26.9g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)2798g2854kcal25.2g67.1g274.2g0g
Porkkana 280g92kcal1.7g15.6g0.6g7.1g
Paprika punainen 420g123kcal3.9g18.9g1.7g8g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g979g225kcal16.6g31.3g3.9g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g315g110kcal1.3g25.2g0.3g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g210g304kcal12.4g64.8g0.2g0g
Sokeri 70g284kcal0g69.9g0g0g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g12376kcal843.8g639.4g701.8g49.2g
Valittu annoskoko8120g6188kcal421.9g319.7g350.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna4060g3094kcal211g159.9g175.5g12.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027