Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2000g5660kcal92g628g302g110g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g1200g2100kcal300g6g108g0g
Oliivi kivetön musta rainbow800g1440kcal4.8g45.6g136g0g
Pesto Rosso, Barilla400g1320kcal16g48g118g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2000g400kcal12g76g6g28g
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g400g1160kcal132g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g24743kcal1135.4g1710.4g1485.2g319g
Valittu annoskoko8120g12372kcal567.7g855.2g742.6g159.5g
Annoskoko puolitettuna4060g6186kcal283.9g427.6g371.3g79.8g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058