Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2803g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2102g687kcal13g116.9g4.2g53.6g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Purjosipuli 701g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Peruna, vanha, kuorittu 841g640kcal15.8g130.3g1.7g8.4g
Kevytkerma934g1121kcal29.9g42g93.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g140g1023kcal1.4g1.4g112.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow61g158kcal6.1g6.1g12.1g1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl70g53kcal2.8g5.6g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g7938kcal175.6g683g455.8g171.4g
Valittu annoskoko8120g3969kcal87.8g341.5g227.9g85.7g
Annoskoko puolitettuna4060g1985kcal43.9g170.8g114g42.9g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943