Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Tomaattimurska 1400g412kcal7.8g74.2g2.8g26.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2100g3570kcal399g0g210g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1750g2100kcal59.5g63g175g0g
Kantarelli 700g122kcal12.8g2.8g3.5g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g13380kcal997.8g423.8g798.8g119g
Valittu annoskoko8120g6690kcal498.9g211.9g399.4g59.5g
Annoskoko puolitettuna4060g3345kcal249.5g106g199.7g29.8g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993