Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g2333g1400kcal233.3g100.3g7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2800g9243kcal56g84g980g0g
Kananmuna kuoreton 2053g2929kcal256.7g6.2g210.5g0g
Mantelilastu (A la meira)933g5600kcal224g61.6g504g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g38345kcal1540g504.2g3403g0g
Valittu annoskoko8120g19173kcal770g252.1g1701.5g0g
Annoskoko puolitettuna4060g9586kcal385g126.1g850.8g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231