Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3116g530kcal12.5g77.9g18.7g21.8g
Tomaatti 1246g284kcal7g43g3.7g17.4g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g623g380kcal68.5g24.3g1.2g8.7g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1558g467kcal15.6g93.5g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1246g2119kcal236.8g0g124.6g0g
Lihaliemikuutio Kania50g113kcal5.5g6g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g7937kcal699g516.4g318.8g105.4g
Valittu annoskoko8120g3969kcal349.5g258.2g159.4g52.7g
Annoskoko puolitettuna4060g1984kcal174.8g129.1g79.7g26.4g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391