Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3150g1209kcal31.5g217.3g6.3g78.7g
Nauris 630g173kcal6.3g26.5g1.9g12g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos210g1512kcal1.1g1.1g168g0g
Sitruunamehu, laimentamaton210g44kcal0.6g3.4g0g0.2g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton420g672kcal33.6g16.8g54.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g7598kcal164.4g597.4g464.4g205.6g
Valittu annoskoko8120g3799kcal82.2g298.7g232.2g102.8g
Annoskoko puolitettuna4060g1899kcal41.1g149.4g116.1g51.4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566