Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen600g4320kcal6g6g480g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g5600g1904kcal11.2g397.6g16.8g100.8g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g400g1504kcal0.6g376g0g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16250g25198kcal142.8g3804.2g1007g238g
Valittu annoskoko8125g12599kcal71.4g1902.1g503.5g119g
Annoskoko puolitettuna4062g6300kcal35.7g951.1g251.8g59.5g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748