Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1063g3775kcal3.4g0.1g425.3g0g
Sokeri 1356g5502kcal0g1354.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1084g1366kcal119.3g3.3g97.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1037g3557kcal105.6g725.6g12.4g36.3g
Leivinjauhe 80g140kcal4.1g30.1g0g0.4g
Oboy original kaakaojuomajauhe532g1967kcal20.2g435.9g14.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g213kcal0g52.6g0g0g
Vesi1595g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten266g877kcal62.5g119.6g55.8g29.2g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g1063g3243kcal103.1g651.7g21.3g154.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g41280kcal836.4g6746.2g1253.6g440.2g
Valittu annoskoko8128g20640kcal418.2g3373.1g626.8g220.1g
Annoskoko puolitettuna4064g10320kcal209.1g1686.6g313.4g110.1g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182