Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4211g6007kcal526.3g12.6g431.6g0g
Canderel makeutusjauhe128g490kcal3.7g118.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g204kcal0g50.5g0g0g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.1g0g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 128g472kcal23.6g14g27.7g38.8g
Kuohukerma,valio,2dl2552g8677kcal51g76.6g893.2g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g995g5165kcal71.7g331.4g395.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g42254kcal1359.2g1256g3495.2g78.2g
Valittu annoskoko8128g21127kcal679.6g628g1747.6g39.1g
Annoskoko puolitettuna4064g10564kcal339.8g314g873.8g19.6g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580