Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen600g4322kcal6g6g480.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g5602g1905kcal11.2g397.8g16.8g100.8g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g400g1505kcal0.6g376.1g0g0g
Sokeri 680g2761kcal0g679.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1785kcal53g364.1g6.2g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g25208kcal142.8g3805.6g1007.4g238g
Valittu annoskoko8128g12604kcal71.4g1902.8g503.7g119g
Annoskoko puolitettuna4064g6302kcal35.7g951.4g251.9g59.5g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748