Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g1924g269kcal35.4g13.5g7.7g38.5g
Mango (tuore)1603g1074kcal8g245.3g4.8g33.7g
Avokado, kuorittu, kivetön 1924g3813kcal50.6g14.8g373.2g128.9g
Verigreippi, annos 250g1603g834kcal14.4g210g3.2g32.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g802g7214kcal0g0g801.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g241g243kcal0g50.5g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g16g37kcal1.7g6.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g26967kcal220.2g1080.4g2382g466.4g
Valittu annoskoko8128g13483kcal110.1g540.2g1191g233.2g
Annoskoko puolitettuna4064g6742kcal55.1g270.1g595.5g116.6g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037