Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 534g161kcal5g27.2g1.1g10.7g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Chili paprika punainen240g96kcal4.8g21.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g267g96kcal1.6g5.9g2.9g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 1068g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g5338g2028kcal58.7g443g5.3g85.4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)534g881kcal16g21.4g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g6922kcal185.4g1061g206.6g211.6g
Valittu annoskoko8128g3461kcal92.7g530.5g103.3g105.8g
Annoskoko puolitettuna4064g1730kcal46.4g265.3g51.7g52.9g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792