Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g2109g4851kcal141.3g885.9g35.9g295.3g
Tonnikala vedessä 1491g1558kcal334.7g0g22.4g0g
Tomaatti 2663g606kcal14.9g91.9g8g37.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)746g2013kcal223.7g0g126.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 160g112kcal2g18.1g2g6.2g
Tilli, tuore 639g191kcal23.6g5.8g5.1g13.4g
Becel kevyt margariini 5g320g1023kcal5.4g0g111.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g20708kcal1491.2g2003.4g624.2g704.4g
Valittu annoskoko8128g10354kcal745.6g1001.7g312.1g352.2g
Annoskoko puolitettuna4064g5177kcal372.8g500.9g156.1g176.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778