Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 124g425kcal12.6g86.8g1.5g4.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt376g173kcal12g18g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä19g128kcal0.2g0.2g14.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g180g152kcal2g33g0.7g3.2g
Ruokosokeri30g123kcal0g30g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1626g2236kcal74.2g336.4g60.8g15g
Valittu annoskoko813g1118kcal37.1g168.2g30.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna407g559kcal18.6g84.1g15.2g3.8g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826