Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen3.1g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 9g5.7kcal0.5g0.9g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g28g99kcal1g22.9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1627g295kcal9.4g59.8g1g7.4g
Valittu annoskoko814g148kcal4.7g29.9g0.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna407g74kcal2.4g15g0.3g1.9g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258